tisdag 24 januari 2012

Drömmar

Idag efter jobbet åkte jag och ett par kollegor hem till en mammaledig kollega och promenerade lite och fikade. Kalorier ut, kalorier in. Och en hel del ordväxling!

Den mammalediga kollegan bor i hus, de har nog bott där i något år nu och renoverat mer än halva huset. Och det var.... JÄTTEFINT.

Det händer oftare och oftare nu. Man drömmer iväg om hus, större boende, hur man skulle vilja inreda... Igår hemma hos N på tacosen satt jag och hr G och surfade svindyra hus och lägenheter på hemnet. Den ena vidunderligare än den andra. Många miljoner i pris.

Men ....när det kommer till kritan är jag nöjd med ett rent och fräsch hem. Med ett vackert kök, ett matbord med plats för gäster, en större umgängesyta och några sovrum. Kanske kanske en uteplats, delvis inglasad (eller varför inte ett uppvärmt växthus med plats för fikabord?) och med en murad grill? Det centrala är - plats för mat, umgänge och vänner. Och mellan varven lite vila och hemmamys.

Jag dagdrömmer...... nu är det dags för äkta drömmar! Nightienight!

1 kommentar:

  1. Vi flyttade till hus för två år sedan, och är jättenöjda! Det är underbart med grillning i trädgården på sommaren. Mindre underbart med snöskottningen, men det är det värt ändå! :-)

    SvaraRadera